Redni broj | Šifra | Naziv predmeta | Sem. | Tip | Status | Časovi aktivne nastave | ECTS | ||
P | V | KV | |||||||
1. | DZPPHB01 | Metodologija naučno – istraživačkog rada | 1 | O | 4 | 2 | 8 | ||
2. | DZPPHB02 | Upravljanje znanjem | 1 | O | 4 | 2 | 8 | ||
3. | DZPPHB03 | Izborni predmet 1 | 1 | IB | 2 | 2 | 7 | ||
Savremena tehnologija proizvodnje povrća | |||||||||
Mašine u zaštiti bilja | |||||||||
Odabrana poglavlja prehrambeno–procesnog inženjerstva | |||||||||
Katalitički procesi u hemijskoj industriji | |||||||||
Savremene metode u nastavi biologije | |||||||||
4. | DZPPHB04 | Istraživački rad za izbor teme i pregleda literature za doktorsku disertaciju | 1 | O | 0 | 4 | 7 | ||
Ukupno časova: | 10 | 10 | 30 | ||||||
5. | DZPPHB05 | Izborni predmet 2 | 2 | IB | 3 | 1 | 7 | ||
Primjenjena entomologija | |||||||||
Dijagnoza biljnih bolesti | |||||||||
Održive tehnologije u prehrambeno-procesnom inženjerstvu | |||||||||
Odabrane metode matematičkog modeliranja hemijskih i biohemijskih reaktora | |||||||||
Naučna dostignuća u biologiji | |||||||||
6. | DZPPHB06 | Izborni predmet 3 | 2 | IB | 3 | 1 | 7 | ||
Pomologija u voćarstvu | |||||||||
Odabrana poglavlja iz primjenjene fiziologije biljaka | |||||||||
Odabrane teme iz toksikologije hrane | |||||||||
Odabrana poglavlja tehnologija hemijske industrije | |||||||||
Odabrana poglavlja iz biosistematike i fiziologije životinja | |||||||||
7. | DZPPHB07 | Izrada i objavljivanje prvog naučnog rada | 2 | O | 0 | 6 | 7 | ||
8. | DZPPHB08 | Doktorska disertacija–istraživanje teme 1 | 2 | O | 0 | 6 | 9 | ||
Ukupno časova: | 6 | 14 | 30 | ||||||
Ukupno časova aktivne nastave na 1.godini studija | 240 | 360 | 60 |
Redni broj | Šifra | Naziv predmeta | Sem. | Tip | Status | Časovi aktivne nastave | ECTS | ||
P | V | KV | |||||||
1. | DZPPHB09 | Upravljanje promjenama | 3 | O | 4 | 2 | 8 | ||
2. | DZPPHB10 | Izborni predmet 4 | 3 | IB | 3 | 1 | 7 | ||
Kvalitet hrane za životinje | |||||||||
Zaštita agroekosistema | |||||||||
Odabrana poglavlja tehnologije alkoholnih i bezalkoholnih pića | |||||||||
Fazne ravnoteže u hemijskoj tehnologiji | |||||||||
Savremena istraživanja u biologiji | |||||||||
3. | DZPPHB11 | Izborni predmet 5 | 3 | IB | 3 | 1 | 7 | ||
Monitoring i upravljanje u biljnoj i stočarskoj proizvodnji | |||||||||
Ljekovito i začinsko bilje | |||||||||
Modelovanjje i optimizacija u prehrambenom inženjerstvu | |||||||||
Odabrana poglavlja procesnog sistemskog inženjerstva | |||||||||
Odabrana poglavlja iz ekologije biljaka | |||||||||
4. | DZPPHB12 | Doktorska disertacija–istraživanje teme 2 | 3 | O | 0 | 6 | 8 | ||
Ukupno časova: | 10 | 10 | 30 | ||||||
5. | DZPPHB13 | Izborni predmet 6 | 4 | IB | 3 | 1 | 7 | ||
Odabrana poglavlja napredne mikrobiologije | |||||||||
Odabrana poglavlja hemije pesticida | |||||||||
Makro- i mikroelementi u hrani i biološkim procesima | |||||||||
Izolacija i primjena prirodnih spojeva u industriji | |||||||||
Odabrana poglavlja iz ekologije biljaka i životinja | |||||||||
6. | DZPPHB14 | Izrada i objavljivanje drugog naučnog rada | 4 | O | 0 | 6 | 8 | ||
7. | DZPPHB15 | Doktorska disertacija–istraživanje teme 3 | 4 | O | 0 | 10 | 15 | ||
Ukupno časova: | 3 | 17 | 30 | ||||||
Ukupno časova aktivne nastave na 2.godini studija | 195 | 405 | 60 |
Redni broj | Šifra | Naziv predmeta | Sem. | Tip | Status | Časovi aktivne nastave | ECTS | ||
P | V | KV | |||||||
1. | DZPPHB16 | Doktorska disertacija – istraživanje teme 4 | 5 | O | 0 | 10 | 15 | ||
2. | DZPPHB17 | Pisanje doktorske disertacije (obrada podataka doktorske disertacije) | 5 | O | 0 | 10 | 15 | ||
Ukupno časova: | 0 | 20 | 30 | ||||||
3. | DZPPHB18 | Izrada i objavljivanje trećeg naučnog rada | 6 | O | 0 | 6 | 8 | ||
4. | DZPPHB19 | Doktorska disertacija–istraživanje teme 5 | 6 | O | 0 | 6 | 8 | ||
5. | DZPPHB20 | Odbrana doktorske disertacije | 6 | O | 0 | 8 | 14 | ||
Ukupno časova: | 0 | 20 | 30 | ||||||
Ukupno časova aktivne nastave na 3.godini studija | 0 | 600 | 60 | ||||||
Ukupno ECTS bodova | 180 |